Termometr cyfrowy do mięs z sondą Profi Kuchenprofi. Czy mięso naprawdę jest gotowe? Cyfrowy termometr do pieczenia Profi firmy Kuchenprofi kładzie kres niepewności i kłopotliwym momentom przy zastawionym stole. Jest łatwy w użyciu, a efekt jest przekonujący. Najpierw wybierz rodzaj mięsa i ustaw żądany poziom pieczenia za dotknięciem przycisku - możesz ręcznie zmienić zapisaną temperaturę rdzenia, aby uzyskać indywidualny wynik. Następnie włóż końcówkę metalowej sondy do połowy w najgrubszą część potrawy. Sygnał informuje, kiedy temperatura rdzenia została osiągnięta i możesz podać pieczeń. Termometr jest wyposażony w przenośny odbiornik i klips mocujący, dzięki czemu możesz swobodnie poruszać się i przebywać z gośćmi lub rodziną.
Akcesoria kuchenne Küchenprofi, chociaż są efektem 90 lat tradycji firmy, wcale nie są nudne. Piękne i stylowe kuchenne przybory oraz naczynia udowadniają, że Niemcom wcale nie brakuje fantazji.