Łopata stalowa do pizzy Amica Gimetal. Łopatka do pizzy z krótkim uchwytem, idealna do domowych piekarników. Wykonana z aluminium: materiału nadającego się do dezynfekcji, łatwego do czyszczenia, lekkiego i poręcznego. Uchwyt mierzy tylko 25 cm: praktyczny i łatwy w obsłudze, dzięki kompaktowym rozmiarom idealnie nadaje się do optymalizacji przestrzeni domowych. Wykonana jest z anodyzowanego aluminium, montowana do głowicy za pomocą 2 bardzo wytrzymałych nitów, które sprawiają, że jest stabilne i niezwykle trwałe w czasie. Kształt łopaty jest idealny do pieczenia pizzy o średnicy do 33 cm, a rozmiar jest przeznaczony do stosowania w tradycyjnych piekarnikach elektrycznych, gazowych i domowych piecach opalanych drewnem.
100% Made in Italy
Czyszczenie i konserwacja
Zaleca się mycie ręczne przy użyciu nieagresywnych detergentów. Nie myć w zmywarce.
Seria Gi.metal Amica przeznaczona jest do domowych pizzerii, które przygotowują pizzę w domowym piekarniku i poszukują narzędzi, które ułatwią przygotowanie doskonałej pizzy dla rodziny. Wysokiej jakości narzędzia, lekkie, łatwe w obsłudze, bez konieczności rezygnacji z wyrafinowanej i przyjemnej estetyki.
uzupełnienie blachy metalowej do pizzy z tej samej marki, niezbędna łopata jak się piecze pizze w domu
Łopatka profesjonalna. Polecam.
Profesjonalne akcesoria do pieczenia pizzy - prosto z Włoch!