Mandolina do warzyw Swing Plus czerwona de Buyer. Wykonana ze stali nierdzewnej i kompozytu polimerowego. Powierzchnia ze stali nierdzewnej ma teksturowaną powierzchnię, dzięki czemu warzywa łatwo się przesuwa. Nowy system regulacji pozwala w łatwy sposób regulować grubość cięcia od 0,5 do 10 mm, z odstępem co 0,5 mm. Do gładkich lub pofałdowanych, okrągłych plastrów, pasków Julienne o grubości 4 lub 10 mm. Wyposażona w podwójne ostrza Julienne, 4 i 10 mm, ostrze poziome, trzy tarki (gruba/średnia/drobna). Strona karbowana do krojenia wszystkich owoców i warzyw, nawet najdelikatniejszych jak pomidory, pomarańcze. Bezpieczeństwo zapewnia: suwak i ergonomiczny popychacz. Stopy antypoślizgowe ułatwiają użytkowanie.
Francuska marka de Buyer to ponad 180 lat tradycji i 95 krajów, do których eksportowane są jej produkty. Na długo zanim pojawiły się współczesne kuchenki elektryczne i indukcyjne, projektanci garnków i patelni szukali materiałów i technik produkcji, które zapewnią równomierne nagrzewanie dna oraz ścian naczynia. Dzięki temu potrawy nie przypalają się tak łatwo, a proces ich przygotowania trwa znacznie krócej.