Krajalnica - mandolina do warzyw Revolution de Buyer

Kod produktu: D-2012-01
Marka: de Buyer
  opinie: 1   czytaj opinie
Dostępna ilość: 3 szt.
Wysyłka do 48 godzin
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
WYSYŁKA GRATIS
CENA: 967,00 zł
ILOŚĆ: -+

Krajalnica - mandolina do warzyw Revolution de Buyer. Wyposażona w podwójne ostrze poziome - gładkie i faliste - do cięcia wszystkich rodzajów owoców i warzyw, nawet tych miękkich oraz cytrusowych. W zestawie otrzymujesz ostrza Julienne: 2, 4 i 10 mm - 3 sztuki oraz opatentowany system do krojenia w kostki 2, 4 i 10 mm.

Warzywna kostka, paski Julienne, okrągłe plastry warzywne, karbowane plastry, romby – wszystko jest możliwe dzięki tej bezpiecznej mandolinie!

Płytka ryflowana na powierzchni dla lepszego poślizgu. Stojak na ostrza Julienne osadzony w ramie. Kompozytowy wózek i okrągły popychacz ze szczotkowanej stali nierdzewnej z systemem kontroli obrotów do łatwego i gładkiego cięcia kostek i pasków.

Wykonana ze stali nierdzewnej i polimerów kompozytowych. Wygląd szczotkowanej, satynowej stali nierdzewnej podkreśla jej profesjonalny charakter. Nóżki antypoślizgowe zapewniają stabilną pracę, a ergonomiczny uchwyt wygodę podczas użytkowania.

  • Długość: 39,5 cm
  • Wysokość: 14 cm
  • Szerokość: 19,5 cm
  • Materiał: stal nierdzewna, tworzywo sztuczne
  • Ostrza myć ręcznie
  • Ramę można myć w zmywarce

Rozwiń
Zobacz także

Opinie o Krajalnica - mandolina do warzyw Revolution de Buyer

Dodaj opinię

Twoja ocena:  
  22-10-2023   Grzegorz

Mandolina jest nie tylko niesamowicie wydajna, ale także wydaje się, że będzie wyjątkowo trwała. Wykonana z najwyższej jakości stali nierdzewnej, a precyzyjnie ostrzona klinga gwarantuje, że każdy kawałek warzywa jest dokładnie przekrojony na idealnie cienkie plasterki. To sprawia, że moje dania wyglądają nie tylko smacznie, ale też profesjonalnie.


Kategorie, w których występuje produkt:

Francuska marka de Buyer to ponad 180 lat tradycji i 95 krajów, do których eksportowane są jej produkty. Na długo zanim pojawiły się współczesne kuchenki elektryczne i indukcyjne, projektanci garnków i patelni szukali materiałów i technik produkcji, które zapewnią równomierne nagrzewanie dna oraz ścian naczynia. Dzięki temu potrawy nie przypalają się tak łatwo, a proces ich przygotowania trwa znacznie krócej.

NEWSLETTER
@