Rózga do ubijania białek de Buyer 40 cm. Do miksowania, ubijania, napowietrzania, emulgowania... Niezbędne narzędzie do kuchni, cukierni i piekarni, do wszystkich Twoich przetworów: sosy, emulsje, białka, kremy, ciasta... Druty ze sprężynowej stali nierdzewnej, których nie można oddzielić od rękojeści. Doskonała higiena dzięki możliwości sterylizacji i mycia w zmywarce. Antypoślizgowa,...
Trzepaczka balonowa do białek de Buyer. Do ubijania białek na sztywną pianę. Ergonomiczna - profesjonalna - solidna. Balon wykonany z druty ze sprężynowej stali nierdzewnej o średnicy 2 mm, którego nie można odłączyć od rękojeści. Duża głowa przyspiesza proces ubijania. Doskonała higiena dzięki możliwości mycia w zmywarce i sterylizacji. Antypoślizgowa, ergonomiczna i izolowana rączka o...
Rózga stalowa do ubijania de Buyer 35 cm. Do miksowania, ubijania, napowietrzania, emulgowania... Niezbędne narzędzie do kuchni, cukierni i piekarni, do wszystkich Twoich przetworów: sosy, emulsje, białka, kremy, ciasta... Druty ze sprężynowej stali nierdzewnej, których nie można oddzielić od rękojeści. Doskonała higiena dzięki możliwości sterylizacji i mycia w zmywarce. Antypoślizgowa,...
Trzepaczka kuchenna - stalowa do ubijania de Buyer 25 cm. Do miksowania, ubijania, napowietrzania, emulgowania... Niezbędne narzędzie do kuchni, cukierni i piekarni, do wszystkich Twoich przetworów: sosy, emulsje, białka, kremy, ciasta... Druty ze sprężynowej stali nierdzewnej, których nie można oddzielić od rękojeści. Doskonała higiena dzięki możliwości sterylizacji i mycia w zmywarce....
Trzepaczka balonowa - rózga stalowa do białek de Buyer 22 cm. Do miksowania, ubijania, napowietrzania, emulgowania... Niezbędne narzędzie do kuchni, cukierni i piekarni, do wszystkich Twoich przetworów: sosy, emulsje, białka, kremy, ciasta... Druty ze sprężynowej stali nierdzewnej, których nie można oddzielić od rękojeści. Doskonała higiena dzięki możliwości sterylizacji i mycia w zmywarce....
73,00 zł
NEWSLETTER
Jeśli chcesz być powiadamiany o nowościach w naszym sklepie zapisz się do newslettera: