Rózga stalowa do ubijania de Buyer 35 cm. Do miksowania, ubijania, napowietrzania, emulgowania... Niezbędne narzędzie do kuchni, cukierni i piekarni, do wszystkich Twoich przetworów: sosy, emulsje, białka, kremy, ciasta... Druty ze sprężynowej stali nierdzewnej, których nie można oddzielić od rękojeści. Doskonała higiena dzięki możliwości sterylizacji i mycia w zmywarce. Antypoślizgowa, ergonomiczna, izolowana rączka o zakrzywionej konstrukcji zapobiegająca wpadaniu trzepaczki do pojemnika. Otwór na końcu rękojeści: do łatwego wieszania i opróżniania. Uniwersalna trzepaczka de Buyer dostępna w kilku rozmiarach.
Francuska marka de Buyer to ponad 180 lat tradycji i 95 krajów, do których eksportowane są jej produkty. Na długo zanim pojawiły się współczesne kuchenki elektryczne i indukcyjne, projektanci garnków i patelni szukali materiałów i technik produkcji, które zapewnią równomierne nagrzewanie dna oraz ścian naczynia. Dzięki temu potrawy nie przypalają się tak łatwo, a proces ich przygotowania trwa znacznie krócej.