Noże do porcjowania mięs

Noże do porcjowania, dzielenia i krojenia mięs. Sztywna klinga ułatwia precyzyjne plastrowanie różnego rodzaju kawałków mięsa, pomaga też oddzielić mięso od kości bez większych strat. Do noża często dołączany jest widelec o długich, ostrych zębach, ułatwiający utrzymywanie mięsa na desce kuchennej.

Rozwiń
Sortuj wg:  
ceny rosnąco · ceny malejąco
Cena
od do

Nóż do filetowania 16 cm Wusthof Classic

449,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
Wysyłka gratis
dodaj do koszyka

Nóż do filetowania 20 cm Wusthof Classic

449,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
Wysyłka gratis
dodaj do koszyka

Nóż do porcjowania 23 cm Global NI

459,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
Wysyłka gratis
dodaj do koszyka

Nóż do porcjowania 27cm Tojiro DP3

959,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
Wysyłka gratis
dodaj do koszyka

Nóż do porcjowania mięsa 21cm Global

439,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
Wysyłka gratis
dodaj do koszyka

Nóż rzeźnicki 18cm Global

429,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
Wysyłka gratis
dodaj do koszyka

Nóż rzeźniczy europejski 16 cm Global

539,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
Wysyłka gratis
dodaj do koszyka

Nóż do filetowania zaostrzony 18 cm Wusthof Classic

459,00 zł
Wysyłka gratis
produkt niedostępny

Nóż do porcjowania 21 cm Tojiro Shippu Black

899,00 zł
Wysyłka gratis
produkt niedostępny

Nóż do porcjowania 21cm Tojiro Shippu

789,00 zł
Wysyłka gratis
produkt niedostępny

Nóż do porcjowania Nagomi Kuro 25cm

929,00 zł
Wysyłka gratis
produkt niedostępny

Nóż do porcjowania Nagomi Shiro 25cm

759,00 zł
Wysyłka gratis
produkt niedostępny

Nóż kuchenny do porcjowania Nagomi Maru 22cm

779,00 zł
Wysyłka gratis
produkt niedostępny

W codziennym życiu każdej kuchni potrzebny jest nóż, za pomocą którego podzieli się mięso na mniejsze porcje. Dobrze, jeśli przy okazji spełni on funkcję tasaka i poradzi sobie z krojeniem chrząstek i kości.

Nóż ostry i mocny, ale delikatny

Dobre noże do porcjowania mięsa muszą być na tyle mocne, by pokonać napotkaną przy krojeniu kość i jednocześnie delikatne, by nie zniszczyć struktury mięsa. Mamy odpowiednie narzędzia, dzięki którym można przygotować wiele dań. Każdy nóż do porcjowania mięsa z naszej oferty pomoże stworzyć zarówno gulasz z dużymi kawałkami, jak i potrawy z drobno pokrojonym mięsem.

Obróbka mięsa wymaga niezawodnego noża z doskonale tnącym ostrzem. Z takim wyposażeniem krojenie, szatkowanie i siekanie jest łatwiejsze. Oferujemy Państwu wyjątkowe serie noży, po które mogą sięgnąć nie tylko odważni szefowie kuchni, ale również amatorzy sztuki kulinarnej.

Nóż łatwy w utrzymaniu higieny

W naszej ofercie znajdą Państwo m.in. japońskie noże do porcjowania z ostrzem zintegrowanym z rękojeścią. Jednolita konstrukcja jest wygodna pod względem utrzymania narzędzia w nienagannej czystości i higienie. Charakterystyczny szlif bardzo ostrej klingi pozwala kroić produkty bez najmniejszego wysiłku.

Rękojeść, w jaką wyposażony jest japoński nóż do porcjowania, wykonana jest z wysokiej jakości materiałów. Noże pewnie leżą w dłoni, a rozwiązanie zastosowane na rękojeściach zapobiegają ich ślizganiu się. Oprócz tego, każdy z oferowanych przez nas noży jest trwały zarówno pod względem odporności na zniszczenia, jak i tępienia się ostrza.

Kroimy na plasterki

W każdej kuchni przyda się również nóż do krojenia szynki. W naszej ofercie znajdą Państwo specjalistyczne narzędzie, które będzie przydatne również w plasterkowaniu łososia. Do odkrawania bardzo cienkich plastrów z dużego płata bardzo delikatnego mięsa świetnie nadają się długie i wąskie klingi. Nóż do krojenia szynki z naszej oferty doskonale radzi sobie zarówno z suchym, jak i soczystym produktem. Nie oprze się mu żaden kawałek mięsa, z którym nie poradziło sobie grubsze i sztywniejsze ostrze.

NEWSLETTER
@