Nóż do trybowania 16 cm Wusthof Classic z elastycznym ostrzem - do mięs i ryb. Profesjonalne usuwanie kości i skórowanie mięsa, dzięki solidnemu wykonaniu i łatwemu w manewrowaniu, wyjątkowo ostremu ostrzu ze szpiczastą końcówką, nóż do trybowania jest idealny do usuwania kości lub do skórowania mięsa i drobiu. Ścięgna i tłuszcz można również łatwo usunąć, dzięki czemu jest idealnym towarzyszem przy przygotowywaniu mięsa. Do profesjonalnego użytku w kuchni.
WÜSTHOF Classic| The original for lovers of food
Wzorcowe noże do dużych i małych zadań. Tradycyjnie, potrójnie nitowany projekt jest ulubionym od pokoleń. Dzięki idealnej równowadze, ta w pełni kuta linia noży działa precyzyjnie i łatwo. Dzięki ponad 70 kształtom ostrzy do wyboru, nie ma zadania, z którym nie można się zmierzyć. Spraw, by każde cięcie miało znaczenie dzięki Twoim nożom z serii WÜSTHOF Classic.
Wyprodukowany w całości w Solingen w Niemczech.
Maleńki nożyk, bez którego trudno się obyć w kuchni. Szybka dostawa, atrakcyjna, promocyjna cena.
WÜSTHOF jest uznawany na całym świecie jako specjalista od znakomitych noży. Jesteśmy bardzo dumni z tej reputacji, ale oznacza to również, że ponosimy odpowiedzialność wobec naszych pracowników, dostawców i klientów, a także społeczeństwa i środowiska.
Made in Germany / Made in Solingen