Forma perforowana do pieczenia bagietek de Buyer. Perforowana blacha do pieczenia z grubej stali na dwie bagietki. Idealna do wypieku bagietek, do robienia okrągłych tuile czy czekoladowych wzorów. Perforacje: przegroda zaprojektowana dla optymalnej cyrkulacji gorącego powietrza. Doskonałe rezultaty pieczenia dzięki stali: taca osiąga wysokie temperatury, umożliwiając karmelizację soków. Równomierne rozprowadzanie ciepła i równomierne pieczenie.
Funkcjonalna i praktyczna tacka zapobiegająca przywieraniu: Powłoka niezawierająca PFOA zapewnia łatwe wyciąganie ciast; ochrona stali przed utlenianiem; łatwe czyszczenie. Pieczenie tradycyjne w piekarniku (maks. 220°C). Nie nadaje się do kuchenki mikrofalowej. Nie używaj metalowych przedmiotów. Pielęgnacja: myć ręcznie (nierysująca gąbka).
Francuska marka de Buyer to ponad 180 lat tradycji i 95 krajów, do których eksportowane są jej produkty. Na długo zanim pojawiły się współczesne kuchenki elektryczne i indukcyjne, projektanci garnków i patelni szukali materiałów i technik produkcji, które zapewnią równomierne nagrzewanie dna oraz ścian naczynia. Dzięki temu potrawy nie przypalają się tak łatwo, a proces ich przygotowania trwa znacznie krócej.