Ostrzałka do noży elektryczno-manualna Hybrid 270 DiamondHone ChefsChoice. Uzyskaj ostre jak brzytwa krawędzie za pomocą zaawansowanych technologii ChefChoice® 3-Stage Hybrid® i CrissCross®
Nowa, wydajna ostrzałka Chef'sChoice jest jedną z naszych najbardziej zaawansowanych hybrydowych, łącząc technikę ostrzenia elektryczną i ręczną w trzech etapach, które zapewniają lepszą geometrię krawędzi i bardzo ostre krawędzie zarówno na prostych, jak i ząbkowanych nożach, w tym nożach domowych i kuchennych, nożach sportowych i kieszonkowych. The Chef'sChoice CrissCross® to technologia ostrzenia chwalona przez kucharzy profesjonalnych za wyjątkowo ostrą krawędź z dużą ilością mikroząbków. Diamentowe tarcze ścierne ostrzą jednocześnie do i poza krawędź, zapewniając doskonałą krawędź bez zadziorów. Stopnie 1 i 2 są wyposażone w eleganckie i trwałe prowadnice noży ze szczotkowanej stali nierdzewnej. Są one elektryczne przy użyciu 100% diamentowych materiałów ściernych do szybkiego i łatwego kształtowania i ostrzenia krawędzi. Etap 3 wykorzystuje ultradrobne, diamentowe ściernice, aby uzyskać polerowaną, ostrą jak brzytwa krawędź w kształcie łuku, która jest mocniejsza i bardziej trwała. Etap 3 wyostrza również ząbkowane krawędzie.
Wskazówka: pomaga zwiększyć bezpieczeństwo w kuchni, ponieważ używanie ostrych noży jest znacznie bezpieczniejsze. Tępe noże wymagają od użytkownika użycia nadmiernej siły podczas cięcia, co zwiększa ryzyko poślizgnięcia się noża i obrażeń ciała.
Cechy ostrzałki:
Profesjonalne ostrzałki do noży projektowane z myślą o skutecznym działaniu! Ostrzałki Chef'sChoice stały się synonimem niezrównanej jakości i najlepszej technologii. Oferujemy wyłącznie najlepsze ostrzałki dla pasjonatów kuchni.