Użyj tego noża marki Rosendahl do filetowania świeżo złowionych ryb lub porcjowania, doskonałych części wędzonego łososia. Nóż do filetowania został zaprojektowany przez Thomasa Sigsgaarda, który skoncentrował się w tym projektcie na funkcjonalności i klasycznym wzornictwie. Nóż wykonany został ze stali nierdzewnej, z gumową rękojeścią zapewniającą pewnych chwyt podczas pracy. Sprawia to, że nożem pracuje się bardzo precyzyjnie, osiągając dokładne efekty cięcia. Wzór umieszczony na boku rękojeści zaczerpnięty został z noży myśliwskich, co tworzy unikalne wrażenie na użytkownikach. Noża nie można myć w zmywarce.
Rosendahl to wyjątkowa kolekcja przedmiotów, które nadadzą Twojej kuchni zupełnie nowego, nowoczesnego i praktycznego charakteru. Dzięki takim rozwiązaniom poczujesz się w swojej kuchni zdecydowanie pewniej.