Rondel konikalny z długim uchwytem ze stali nierdzewnej 3 Litry Milady de Buyer

Kod produktu: D-3411-24
Marka: de Buyer
  opinie: 2   czytaj opinie
Dostępna ilość: 1 szt.
Wysyłka do 48 godzin
14 dni na zwrot produktu
Gwarancja: 2 lata
WYSYŁKA GRATIS
CENA: 599,00 zł
ILOŚĆ: -+

Rondel konikalny z długim uchwytem ze stali nierdzewnej 3 Litry Milady de Buyer. Okrągła patelnia głęboka / rondel, idealna do gotowania redukcyjnego: małe dno do szybkiego podgrzewania, szeroka, górna średnica dla większego odparowania.

Wysokiej jakości naczynie spełniające najwyższe standardy dopuszczające użytkowanie w profesjonalnych kuchniach. Spód rondla wykonany został ze stali nierdzewnej AISI304, bez ostrych krawędzi. Dno o grubości 7mm zapewnia równomierne przenikanie ciepła, odpowiednie dla kuchenek indukcyjnych. Stalowa rękojeść w stylu francuskim, mocowana za pomocą nitów, ma optymalny ergonomiczny kształt, rowki na palce oraz zakrzywiony uchwyt kciuka. Odpowiednio wyważony uchwyt w stosunku do rondla, utrzymuje rękę z dala od źródła ciepła. Powierzchnia rondla oraz uchwytu jest polerowana, dla utrzymania pierwotnego blasku zaleca się sporadyczne polerowanie pastą do stali nierdzewnej.

  • Średnica: 25,6 cm
  • Średnica wewnętrzna: 24 cm
  • Wysokość: 7,5 cm
  • Długość całkowita: 42,5 cm
  • Pojemność: 3 Litry
  • Grubość dna: 7 mm
  • Materiał: stal nierdzewna
  • Na wszystkie rodzaje płyt grzewczych, również indukcyjnych
  • Można myć w zmywarce
  • Wyprodukowano we Francji
Rozwiń
Zobacz także

Opinie o Rondel konikalny z długim uchwytem ze stali nierdzewnej 3 Litry Milady de Buyer

Dodaj opinię

Twoja ocena:  
  01-10-2020   Michell

Doskonałość! Zgodnie z opisem, szybka wysyłka, promocyjna cena, jak w reklamie

  18-05-2020   Natalia

SUPER! jestem bardzo zadowolona


Kategorie, w których występuje produkt:

Francuska marka de Buyer to ponad 180 lat tradycji i 95 krajów, do których eksportowane są jej produkty. Na długo zanim pojawiły się współczesne kuchenki elektryczne i indukcyjne, projektanci garnków i patelni szukali materiałów i technik produkcji, które zapewnią równomierne nagrzewanie dna oraz ścian naczynia. Dzięki temu potrawy nie przypalają się tak łatwo, a proces ich przygotowania trwa znacznie krócej.

NEWSLETTER
@