Talerz głęboki 23,5 cm Solid & Likid Revol, czarny, czerwone wnętrze. Talerz dla wyjątkowych smakoszy będzie dla Ciebie idealny do serwowania potraw - sałatek, makaronów, ramenów, przystawek, velouté, frytek, sałatek owocowych i innych, wykwintnych dań z Twojej kuchni... Talerze w kształcie misy o delikatnych liniach, elegancki, matowy na zewnątrz i błyszczące, emaliowane wykończenie wewnątrz, przywodzące na myśl rzemieślniczą, tradycyjną estetykę jest idealne do oryginalnych, sezonowych i starannie dobranych składników.
Dostępny u nas w trzech kolorach, białym, czerwonym chili i czarnym, wzbogaci Twoje najdelikatniejsze dania o każdej porze roku i sprawdzi się tematycznych menu. Wyprodukowany z najwyższej jakości ceramiki talerz - miska Revol jest wytrzymały, odporny na uderzenia (w tym wstrząsy termiczne) i łatwy do czyszczenia.
Revol - francuska marka z 250-letnią tradycją, której porcelana jest połączeniem tradycji i nowoczesnego designu. Jej projektanci tworzą piękne, praktyczne, innowacyjne, a przede wszystkim ponadczasowe projekty zastawy stołowej z porcelany, opierając się krótkotrwałym trendom w modzie. Revol od pokoleń produkuje najwyższej jakości porcelanę o wyjątkowym, opracowanym przez siebie składzie. Wysoka zawartość kaolinu wpływa na jej twardość, odporność na ukruszenia, szok termiczny oraz mycie w zmywarkach. Stołową zastawę porcelanową Revol bezpiecznie można używać do gotowania, pieczenia, a nawet zamrażania - wytrzymuje temperaturę od -40°C do + 300°C. Wiele etapów produkcji jest wykonywanych ręcznie co dowodzi, że tego francuskiego producenta wyróżnia prawdziwe zamiłowanie do rzemiosła.
Porcelana Revol jest w 100% bezpieczna w kontakcie z żywnością. Dzięki niskiej porowatości (0,05%), jej powierzchnia jest higieniczna - nie przyjmuje zanieczyszczeń i nie pochłania zapachów. Odporna na działanie detergentów.
Revol Porcelaine to fancuski producent porcelany stołowej, który działa nieprzerwanie od jedenastu pokoleń czyli ponad 250 lat. Porcelanowe naczynia ceramiczne Revol to najwyższy standard jakości produktów, wytwarzanych w temperaturze 1320oC.