Taca porcelanowa do serwowania przystawek Solid & Likid Revol. Czarne, szorstkie wykończenie połączone z wyglądem żeliwa. Zakrzywione krawędzie dla łatwej obsługi. Rozmiary i kształty zaprojektowany tak, aby zoptymalizować przestrzeń na wąskim stole w bistro. Seria zaprojektowana i zainspirowana menu i wizją szefowej kuchni Anne Sophie Pic, która otrzymała trzy gwiazdki Michelin, oraz projektantów C+B Lefebvre. Płaska, prostokątna taca Bistro & Co zachwyci każdego smakosza. Do serwowania przystawek, bruschettas, tapas, serów, mini-deserów, petit-four... otwiera wiele możliwości. Jest wielofunkcyjna i może służyć nawet do podania ciasta! Wyrafinowanie i solidność porcelany Revol pomoże Ci uzyskać piękną prezentację na stołach w jadalni. Dzięki nowoczesnemu stylowi, gwarantuje wysoką odporność i jest przyjazna dla użytkownika, co ułatwia jej obsługę.
Revol - francuska marka z 250-letnią tradycją, której porcelana jest połączeniem tradycji i nowoczesnego designu. Jej projektanci tworzą piękne, praktyczne, innowacyjne, a przede wszystkim ponadczasowe projekty zastawy stołowej z porcelany, opierając się krótkotrwałym trendom w modzie. Revol od pokoleń produkuje najwyższej jakości porcelanę o wyjątkowym, opracowanym przez siebie składzie. Wysoka zawartość kaolinu wpływa na jej twardość, odporność na ukruszenia, szok termiczny oraz mycie w zmywarkach. Stołową zastawę porcelanową Revol bezpiecznie można używać do gotowania, pieczenia, a nawet zamrażania - wytrzymuje temperaturę od -40°C do + 300°C. Wiele etapów produkcji jest wykonywanych ręcznie co dowodzi, że tego francuskiego producenta wyróżnia prawdziwe zamiłowanie do rzemiosła.
Porcelana Revol jest w 100% bezpieczna w kontakcie z żywnością. Dzięki niskiej porowatości (0,05%), jej powierzchnia jest higieniczna - nie przyjmuje zanieczyszczeń i nie pochłania zapachów. Odporna na działanie detergentów.
Revol Porcelaine to fancuski producent porcelany stołowej, który działa nieprzerwanie od jedenastu pokoleń czyli ponad 250 lat. Porcelanowe naczynia ceramiczne Revol to najwyższy standard jakości produktów, wytwarzanych w temperaturze 1320oC.