Noże Sashimi - do sushi, plastrowania i filetowania ryb Kasumi

Japońskie noże Sashimi z długim ostrzem do filetowania i plastrowania ryb. Cięcie odbywa się do siebie i należy unikać uderzeń o blat. Długość elastycznych ostrzy w granicach od 20 do nawet 40 cm, zakończone zwykle ostrzym lub kwadratowym czubkiem.

Rozwiń
Sortuj wg:  
ceny rosnąco · ceny malejąco
Cena
od do

Nóż krótki Sashimi 21 cm Kasumi Damascus

1 169,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
Wysyłka gratis
dodaj do koszyka

Nóż Sashimi 24 cm Kasumi Damascus

1 219,00 zł
Wysyłka do 48 godzin
Wysyłka gratis
dodaj do koszyka

Nóż Slicer 24 cm Kasumi Damascus

729,00 zł
Wysyłka gratis
produkt niedostępny
NEWSLETTER
@