Nóż Santoku zagłębienia w ostrzu 17 cm Wusthof Classic biała rękojeść. Jest to japoński / azjatycki nóż szefa kuchni, który w Europie zyskuje na popularności. Jest tak wszechstronny pod względem kształtu, wagi i krawędzi, że można go używać do krojenia, siekania ziół, warzyw i owoców, a także do przygotowywania ryb i mięsa. Ostre ostrze Santoku pozwala na wszystko, od zwykłych po cienkie plastry - dlatego jest teraz niezbędny w kuchniach na całym świecie.
WÜSTHOF Classic White - Oryginalne noże z białymi uchwytami
Wyprodukowane w całości w Solingen w Niemczech.
WÜSTHOF jest uznawany na całym świecie jako specjalista od znakomitych noży. Jesteśmy bardzo dumni z tej reputacji, ale oznacza to również, że ponosimy odpowiedzialność wobec naszych pracowników, dostawców i klientów, a także społeczeństwa i środowiska.
Made in Germany / Made in Solingen