Taca do smażenia z kutego aluminium francuskiej marki de Buyer z serii Choc Extreme. Idealna do mięs, ryb i warzyw. Rynna spustowa ułatwia zlewanie nadmiaru sosu i soków. Wyposażona w uchwyty, które należy używać z dużą ostrożnością, ponieważ mogą się nagrzewać podczas przygotowywania potraw. Spód tacy wykonany został ze stali nierdzewnej AISI304, co umożliwia użytkowanie jej na płytach indukcyjnych. Powłoka ceramiczna składająca się z 5 warstw to profesjonalna jakość i optymalny poślizg przeznaczony do intensywnej eksploatacji. Uwagi eksploatacyjne: nie przegrzewaj; unikaj dużych różnic temperatury; nie używaj metalowych przedmiotów na powierzchni.
Francuska marka de Buyer to ponad 180 lat tradycji i 95 krajów, do których eksportowane są jej produkty. Na długo zanim pojawiły się współczesne kuchenki elektryczne i indukcyjne, projektanci garnków i patelni szukali materiałów i technik produkcji, które zapewnią równomierne nagrzewanie dna oraz ścian naczynia. Dzięki temu potrawy nie przypalają się tak łatwo, a proces ich przygotowania trwa znacznie krócej.