Produkt został wycofany ze sprzedaży i przeniesiony do archiwum
Brak możliwości zamówienia
Zapraszamy do zapoznania się z naszą aktualną ofertą w kategorii Fondue - zestawy do fondue czekoladowego i serowego
Bourguignonne to francuska odmiana fondue, w której zamiast kawałków bułki maczanej w serze, używa się kostek polędwicy wołowej i smaży się ją na rozgrzanej oliwie. Danie uzupełniane jest ostrymi sosami i popijane czerwonym winem. Naczynie projektu Stefano Giovannoni SG55/200 B to rondelek ze stali nierdzewnej z długą rączką z czarnego drewna, ustawione na żeliwnym stojaku z palnikiem i podstawką ze stali nierdzewnej 18/10. Prosty zestaw do fondue może służyć również do innych dań – zarówno z użyciem popularnego sera, jak i bardziej słodkich przekąsek – owoców maczanych w rozgrzanej, aromatycznej czekoladzie.
Materiał: