Perforowana blacha do pieczenia pizzy z podwójną, trzywarstwową, nieprzywierającą warstwą Premium Eclipse firmy Whitford, dzięki której przygotujesz pyszną pizzę na wyjątkowo kruchym, cienkim cieście. Powłoka zapewnia odporność na zarysowania metalowymi narzędziami kuchennymi, wytrzymałość i niezawodność. Zaprojektowana i wyprodukowana przez brytyjską markę Tala, której akcesoria kuchenne pozostają niezmienne od kilkudziesięciu lat. Blacha odporna na temperaturę do 240oC.
Blachę kupiłam w prezencie dla mojego męża. Uwielbia robić pizzę. Blaszka z otworami jest zdecydowanie lepsza od tych pełnych. Taką opinię wyraził mój mąż :) Polecamy!!!
Dobrej jakości blacha do pizzy, ciężki, solidny kawał metalu. Polecam produkty z galerialimonka, a mam ich już wilele
Tala, brytyjski producent artykułów kuchennych, którego początki sięgają końca XIX w. Charakterystyczne akcesoria kuchenne wytwarzane są nadal ręcznie, a miarki kuchenne czy sitka Tala nie zmieniły się od lat 50 ubiegłego wieku. Trwałe przybory kuchenne wytwarzane przy pomocy tradycyjnych metod produkcji to wielki sukces tej marki.