Noże Kasumi Tora ze stali nierdzewnej Daido

Noże Kasumi Tora są zalecane dla początkujących użytkowników japońskich noży kuchennych ze względu na ich niezawodną jakość i łatwość konserwacji, a jednocześnie przystępną cenę.

Rozwiń
Sortuj wg:  
ceny rosnąco · ceny malejąco
Cena
od do
Nóż kuchenny Kasumi Tora 20 cm rękojeść z czarnej magnolii
279,00 zł
do koszyka
Nóż Deba Kasumi Tora 16,5 cm czarna rękojeść z magnolii K-36850
Wysyłka gratis
Nóż Deba Kasumi Tora 16,5 cm czarna rękojeść z magnolii
359,00 zł
do koszyka
Nóż Sashimi Kasumi Tora 24 cm czarna rękojeść z magnolii K-36848
Wysyłka gratis
Nóż Sashimi Kasumi Tora 24 cm czarna rękojeść z magnolii
359,00 zł
do koszyka
Nóż szefa kuchni Kasumi Tora 20 cm czarna rękojeść z magnolii
289,00 zł
do koszyka
Nóż do warzyw Kasumi Tora 9 cm rękojeść z czarnej magnolii
189,00 zł
do koszyka
Nóż stalowy Nakiri Tora 16,5 cm rękojeść z czarnej magnolii Kasumi
279,00 zł
do koszyka
Nóż stalowy Santoku Tora 16,5 cm rękojeść z czarnej magnolii Kasumi
279,00 zł
do koszyka

Noże kuchenne Kasumi Tora

Wyposażone w ośmiokątną rękojeść z drewna czarnej magnolii zapewniającą doskonałą przyczepność i pewność ruchów podczas cięcia. Polipropylenowa obręcz dodaje solidności w połączeniu z minimalistyczną rękojeścią, z tradycyjną głownią. Ostrze ze stali nierdzewnej Daido 1K6 (0,6% węgla) o twardości 58/59 HRC.

Nowa seria noży Kasumi Tora opracowana przez połączenie najlepszych technologii. Noże Kasumi TORA są wykonywane ręcznie przy użyciu umiejętności specjalistów i wykonane w sposób tradycyjny tak jak japońskie miecze. Ostrze Kasumi Tora jest wykonane z litej, wysokowęglowej stali nierdzewnej molibdenowo-wanadowej, która jest popularną, japońską stalą o wysokiej wydajności cięcia, odporności na rdzę i łatwości ponownego ostrzenia. Rękojeść wykonana jest z drewna magnolii z czarną żywicą epoksydową, która zapewnia komfort i jest trwała, lekka i dobrze wyważona. Seria noży Kasumi Tora jest zalecana dla początkujących użytkowników japońskich noży ze względu na ich niezawodną jakość i łatwość konserwacji, a jednocześnie przystępną cenę.

NEWSLETTER
@